Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Ostré kuracie tortilly

22. 11. 2009

Suroviny pre 4 porcie:

8  pšeničných tortíll, 200 g kuracieho mäsa, 400 g konzervovanej červenej fazule, 1 červená paprika,

1 žltá paprika, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica Rama Culinesse, 2 posekané chilli papričky, 200 g strúhaného čedaru, 0,3 l Rama Cremefine zakysaný krém, 4 paradajky, štipku soli, korenia

 

Postup:

Na tuku „Rama Culinesse“ osmahneme kuracie mäso nakrájané na drobné kúsky. Pridáme hrubo posekané papriky, cesnak a podusíme. Po chvíli vložíme fazuľu a krátko prehrejeme. Dochutíme chilli papričkami, osolíme a okoreníme. Zmesou naplníme tortilly. Posypeme strúhaným čedarom, vložíme do pekáča a prehrejeme. Podávame s „Rama Cremefine zakysaným krémom“ a paradajkami. Zmesou môžeme natierať i palacinky alebo zemiakové placky.

 
Reklama